Categorieën
Vis

Courgettespaghetti met zalm en avocadosaus

Na de etentjes afgelopen week en de paasbrunch was ik toe aan een iets lichtere maaltijd.
Ook wilde ik mijn nieuwe spiraalsnijder uitproberen, vandaar het volgende gerecht.

Voor 2 personen heb je nodig;
– 1 courgette
– 1 ui
– 2 tenen knoflook
– 1 avocado
– 4 el kookroom
– sap van een halve limoen
– 2 zalmfilets
– peper en zout
– spiraalsnijder

Halveer de avocado en lepel deze uit. Prak deze fijn en doe het limoensap, de kookroom en peper en zout erbij en maak er een gladde saus van.
Schil en snipper de ui en fruit deze aan in wat olie.
Pers de knoflook erover uit.
Bak ondertussen in een andere pan met wat olie de zalm.
Draai spaghetti van de courgette met de spiraalsnijder en voeg deze toe aan de ui en knoflook.
Roerbak dit ca. 3 minuten mee.
Doe de avocadosaus erbij en warm even mee.
Serveer op een diep bord en leg de zalm er bovenop.
Lekker om wat geroosterde pijnboompitten erover te strooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *