Categorie├źn
Keukengerei

Electrische spiraalsnijder

Hoewel er niets mis is met mijn huidige hand-spiraalsnijder heb ik mezelf toch getrakteerd op een electrische variant. En wat ben ik daar blij mee. Graag wil ik vaker groente eten in plaats van brood voor lunch of als groente als tussendoortje. Ook vind ik het heerlijk om pasta te vervangen door een groentevariant.

Ik kwam uit bij deze spiraalsnijder van Kenwood. Het apparaat wordt geleverd met 3 messen; je kunt dus spirelli van drie verschillende diktes maken. Verder is deze spiraalsnijder uiterst eenvoudig en snel schoon te maken. Eigenlijk is dat mijn belangrijkste vereiste. Niets is zo vervelend wanneer je meer tijd kwijt bent met schoonmaken dan met de uiteindelijke bereiding.

Verder is het apparaat supersnel. Binnen 10 seconden heb je een hele komkommer of courgette gesneden. Al met al een super apparaat waar ik zeker veel gebruik van zal gaan maken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *