Categorieën
Uitgelicht

Markthal Rotterdam

Een bezoek aan de Markthal in Rotterdam stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Afgelopen week waren we in de buurt dus kon ik daar niet aan voorbij gaan.

Mijn partner en ik zijn groot liefhebber van tapas en sharingdishes. In deze hal is daar geen tekort aan. Op ons lijstje stond sowieso een hapje eten bij de beste pinchosbar van Nederland; 21 Pinchos. Direct na aankomst zijn we hier neergestreken en hebben een heerlijk plateau met pinchos naar keuze gehad.

Na een wandeling over de (overdekte) markt is mijn conclusie dat er een zeer gevarieerd aanbod is van versproducten en lekkernijen, van cupcakes tot kruiden, van worst tot groente en fruit. Alles in een prachtige hal met een adembenemend boogplafond. Zowel binnen en buiten zijn er gezellige terrassen.

Ik vind het een zeker een aanrader als je een dagje in Rotterdam bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *