Romige garnalen met spinazie en zongedroogde tomaat

Ingrediënten voor 4 personen;

  • 500 gram garnalen (voorgekookt)
  • 1 ui gesnipperd
  • 4 teentjes knoflook
  • klontje roomboter
  • scheut olijfolie
  • 150 gram zongedroogde tomaten in reepjes
  • 4 flinke handen verse spinazie
  • 250 ml. kookroom
  • 100 gram parmezaanrasp
  • snuf oregano
  • zout en peper

Verwarm de olijfolie en roomboter in een pan en fruit hierin de ui. Voeg de knoflook toe. Doe nu de spinazie erbij en laat wat slinken. Nu kunnen de zongedroogde tomaten, oregano, de garnalen en de kookroom erbij. Warm goed door en schep dan de parmezaanrasp  erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer met rijst.

 

2 gedachten over “Romige garnalen met spinazie en zongedroogde tomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *