Ingrediënten voor 4 personen;
- 500 gram garnalen (voorgekookt)
- 1 ui gesnipperd
- 4 teentjes knoflook
- klontje roomboter
- scheut olijfolie
- 150 gram zongedroogde tomaten in reepjes
- 4 flinke handen verse spinazie
- 250 ml. kookroom
- 100 gram parmezaanrasp
- snuf oregano
- zout en peper
Verwarm de olijfolie en roomboter in een pan en fruit hierin de ui. Voeg de knoflook toe. Doe nu de spinazie erbij en laat wat slinken. Nu kunnen de zongedroogde tomaten, oregano, de garnalen en de kookroom erbij. Warm goed door en schep dan de parmezaanrasp erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer met rijst.
2 reacties op “Romige garnalen met spinazie en zongedroogde tomaat”
Een heerlijk gerecht !! 🍤🍤
Dank je wel Judith. Leuk dat je mijn gerechten maakt.