Categorieën
Vis

Tacoschuitjes met guacamole en gamba’s

Wij aten deze tacoschuitjes als avondmaaltijd maar het is zeker ook een leuke amuse of partyhapje. Snel en simpel. Het maken van de guacamole is het meeste werk. Het recept voor de guacamole vind je elders op mijn site. Tik hiervoor even “guacamole” in in de zoekfunctie.

Nodig;

  • Doosje Santa Maria mini taco tubs (14 stuks)
  • Guacamole
  • Gamba’s (3 per schuitje)

Maak de guacamole volgens recept.

Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de schuitjes 5 tot 10 minuten hierin.

Wok de gamba’s in wat olijfolie, eventueel met wat knoflook.

Vul de warme schuitjes met de guacamole en leg de gamba’s erop.

Hoe simpel en lekker kan het zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *