Categorieën
Vis

Courgettecurry met kabeljauw

Courgette is enorm veelzijdig. Van spaghetti tot gegrild. Maar ook als curry erg lekker. Dit recept komt uit het boek PuurPascale2 en is snel gemaakt.

Je hebt nodig;

  • 1 courgette per persoon
  • 1 kabeljauwfilet per persoon
  • groene currypasta (naar smaak)
  • olijfolie

Snij de courgette in blokjes en hou een klein stukje apart voor de garnering. Maak hier bv slierten van. Stoof de gourgetteblokjes in een pan langzaam gaar met een flinke scheut olijfolie. Je zult zien dat de hoeveelheid flink slinkt. Meng er de currypasta door en laat dit nog 5 minuten meewarmen.

Ondertussen kun je de kabeljauw bakken in een pan of als je dat lekkerder vind in de oven garen.

Serveer de courgette in een diep bord en leg er de kabeljauw bovenop. Garneer met de gourgetteslieren. Wij aten er rozemarijnaardappeltjes bij.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *