Categorieën
Bijgerechten & Sauzen Zoet & Brood

Granola met gedroogde abrikozen en pure chocolade

Granola, je maakt het zo eenvoudig en snel. Lekker een pot op voorraad zetten om in de yoghurt te scheppen. In ons gezin is deze zo leeg.

Meng de volgende ingrediënten door elkaar:

  • Gemengde noten (fijn gemaakt in vijzel)
  • Havermout
  • Gedroogde abrikozen in reepjes gesneden
  • Speculaaskruiden of kaneel
  • Verse gemberrrasp
  • Pure chocoladerasp
  • Beetje olijfolie
  • Snuf zeezout

Verwarm de oven voor op 170 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel hierover de granola. Zet ca 15 minuten in de oven en laat daarna goed afkoelen voordat je het in een afsluitbare pot doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *