Categorie├źn
Zoet & Brood

Chocolade-bananenbrood met pistachenoten

Voor dit eenvoudige en snelle recept heb je nodig:

  • 4 bananen
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • theelepel kaneel
  • flinke hand pistachenoten
  • 150 gram amandelmeel
  • 100 gram havermoutmeel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • snufje zout
  • cakeblik
  • bakpapier

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Prak 3 bananen fijn in een kom en meng de 3 eieren erdoor. Doe vervolgens het amandelmeel, havermoutmeel, bakpoeder, cacaopoeder, kaneel, zout en de pistachenoten erbij. Meng goed door elkaar met een spatel.

Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het beslag erin.

Snij de 4e banaan in de lengte doormidden en druk in het beslag.

Zet ca. 45 minuten in de oven en laat daarna in het blik afkoelen alvorens je het bananenbrood eruit haalt.

TIP; Vries plakken van het bananenbrood in om elke keer te genieten van een vers en lekker ontbijt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *