Categorieën
Vis

Zalmburger

Op zoek naar een alternatief voor de gewone hamburger kwam ik dit recept tegen.
Ik moet zeggen een prima alternatief. Zo heerlijk.

Voor 1 burger heb je nodig;
– 1 zalmfilet
– 1 lente-ui
– 1 theelepel mosterd
– beetje citroenrasp
– 2 eetlepels paneermeel
– paar takjes verse bieslook (fijngeknipt)
– snuf peper en zout

Hak de zalm fijn en doe deze in een kom. Snij de lente-ui in hele fijne ringen en voeg deze bij de zalm. Doe er de mosterd, citroenrasp, bieslook, peper, zout en paneermeel bij en meng alles goed door elkaar.
Vorm er met je handen een burger van en laat afgedekt in de koelkast een half uurtje opstijven.
Bak de burger vervolgens in olie ca. 3 minuten aan beide kanten.
Serveer op een broodje met wasabimayonaise, rucola en tomaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *