Categorieën
Vis

Kabeljauw met courgetti en oventomaatjes

Deze lichte maaltijd zet je in een half uur op tafel. Verwarm als eerste de oven voor op 200 graden.

Voor 2 personen bevat deze maaltijd;

  • 2 kabeljauwhaasjes van ca. 120 gram
  • 2 courgettes
  • trostomaatjes
  • 1 lente-ui in dunne ringen gesneden
  • zelfgemaakte pesto
  • peper, zout en knoflook

Doe de tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Doe er een beetje zout, peper en knoflook over. Zet in de voorverwarmde oven (ca. 15 minuten)

Bestrooi de kabeljauw met peper en zout en bak om en om gaar in een pan met olijfolie of bakboter.

Was de courgettes en snij ze met de spiraalsnijder. Meng er olijfolie door en wok de courgetti even.

Serveer de courgetti in een diep bord met daarop de vis en de tomaatjes. Maak af met de lente-ui en zelfgemaakte pesto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *