Categorieën
Zoet & Brood

Havermout amandel broodjes

Voor deze broodjes heb je nodig;

  • 75 havermout
  • 30 gram amandelmeel
  • 2 eieren
  • 100 gram Griekse yoghurt (of kwark)
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel bakpoeder

Verwarm de oven op 200 graden. Doe de havermout in een blender en maal dit fijn. Doe de andere ingrediënten erbij en meng tot een glad beslag. Pak een bakplaat met bakpapier en schep hier met een lepel 4 hoopjes van het beslag op.  Strijk indien nodig glad met de achterkant van een lepel. Bak de broodjes in ca. 20-25 minuten bruin in de oven. Laat de broodjes afkoelen op een rooster.

Beleg met fruit, yoghurt, ? chocopasta of jam

Als je de broodjes als ontbijt wil eten, maak ze dan de avond vooraf.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *