Over Sil

Welkom op mijn site.

Laat ik voorop stellen dat ik geen Topkok ben. Koken is passie, gezelligheid en ontspanning voor mij. Uiteraard hou ik van lekker eten.

Sinds enige tijd probeer ik steeds vaker gezondere keuzes te maken wat voeding betreft en terug te gaan naar de basis van koken. Zoveel mogelijk zelf maken, van sauzen tot tussendoortjes. Natuurlijk lukt dat niet altijd, ook ik heb een chocolade “verslaving”. Maar zelfs hier kijk ik naar wat ik eet, en vooral niet eet.

Tijdens mijn zoektocht naar gerechten let ik op de ingrediënten en probeer ik zo gevarieerd mogelijk recepten te delen. Verder verdiep ik me momenteel in de hypes rondom voeding, wat is er nu wel en niet gezond en probeer ik op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Mijn blog is ontstaan door vragen van mensen uit mijn omgeving. Zelf had ik niet verwacht dat het al zo snel zou leiden tot een eigen website. Ik geniet in ieder geval van de positieve reacties en zal middels deze site blijven proberen om anderen te inspireren om ook gezondere eetkeuzes te maken.

Geniet van al het lekkers dat voorbij komt!

Sil