Categorieën
Slowjuice Smoothies & Zuivel

Overnight oats met gekarameliseerde peer en chocolade

Mmhhh….. ik ben er dol op. Overnight oats voor ontbijt. De avond vooraf bereiden en in de koelkast. ’s Morgens de finishing touch.

Maak de basis oats als volgt; Doe 150 tot 200 ml melk ik een kom en schep hierbij 1 eetlepel chiazaad en 2 eetlepels havermout. Zet in de koelkast.

(Bij deze variant is ook een theelepeltje kaneel toegevoegd)

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in stukjes. Verwarm een theelepel roomboter in een pannetje, doe de peer erbij en een eetlepel honing. Laat karameliseren, schep af en toe om.

Hak ondertussen een stukje pure chocolade en een handje pistachenoten fijn.

Giet de peer over de oats en garneer met de pistachenoten en chocolade.

Recept; MindYourFeed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *