Dit gerecht is lekker als lunch of als avondeten. Voor 2 personen heb je nodig;
- 2 biefstukjes
- 4 pitabroodjes
- 1 theelepel chilipoeder
- snuf paprikapoeder
- scheut olijfolie
- 2 tenen knoflook (uitgeperst)
- 4 eetlepels Griekse yoghurt
- peper en zout
- 1 theelepel suiker
- 1 lente-ui (in ringen gesneden)
- basis-tomatensaus
Snij de biefstukjes in reepjes en marineer ze in de olie, chilipoeder, paprikapoeder en knoflook.
Maak een sausje van de yoghurt, knoflook, peper, zout en suiker.
Bak de rundvleesreepjes net gaar en verwarm intussen de pitabroodjes in een broodrooster.
Leg de broodjes op een bord en schep hier de vleesreepjes op. Giet vervolgens de tomatensaus erover en schep de knoflookyoghurt erop. Garneer met de lente-ui ringen.