Categorieën
Salades

Avocado-komkommer salade met zalm

Deze snelle en frisse tweepersoons lunchsalade maak je met de volgende ingrediënten;

  • 75 gram rucola
  • 1 avocado (vruchtvlees) in blokjes gesneden
  • 1/2 komkommer in blokjes gesneden
  • 2 lente-uitjes in ringen gesneden
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 2 eetlepels yoghurt
  • sap van een halve citroen
  • snuf peper
  • snuf dille
  • 100 gram gerookte zalmsnippers

Meng de avocado, komkommer en lente-ui  met de mayonaise, yoghurt, citroensap en dille. Breng op smaak met peper.

Verdeel de rucola over 2 borden en verdeel hierover het avocado-komkommer mengsel. Hier bovenop gaan de zalmsnippers. Strooi eventueel nog een beetje dille erop.

Inspiratie: PuurGezond

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *