Categorieën
Zoet & Brood

Pindakaasgranola

Ik ben dol op pindakaas, tenminste als die van de Pindakaaswinkel in Amsterdam komt. De gezonde variant dus.

Mijn granola maak ik altijd zelf. Toen ik deze variant met pindakaas voorbij zag komen ging ik meteen aan de slag. Het kost slechts een half uurtje tijd.

Je hebt nodig;

  • 100 gram havermout
  • 50 gram walnoten of andere noten
  • 1 flinke eetlepel pindakaas
  • 2 theelepels lijnzaad
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel olie

Verwarm de oven voor op 170 graden. Hak de noten in kleine stukjes.

Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel dan op een met bakpapier beklede bakplaat.

Zet ca. 10 tot 15 minuten in de oven. Schep tussendoor een keer om. De granola is klaar als deze goudbruin is.

Laat de granola goed afkoelen voordat je deze in een pot doet.

Topcombinatie met banaan en chocolade ?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *