Voor 1 (grote) wrap;
– 3 eieren
– 50 gram quinoa
– 1 lente-ui
– 200 gram wokgroenten naar keuze
– scheut ketjap manis
– knoflook (uitgeperst)
– flinke theelepel curry madras kruiden van Jonnie Boer
– peper en zout
– olie (olijf of kokos)
– handje ongezouten cashewnoten
Kook de quinoa in water met een scheut ketjap manis.
Giet af en zet even weg.
Kluts de eieren los in een kom, snij de lente-ui in fijne ringen en voeg deze samen met de quinoa toe aan het ei. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm olie in een koekenpan en laat hierin het ei langzaam stollen.
Wok ondertussen de groenten en breng deze op smaak met knoflook en de kruiden.
Leg de wrap op een bord en doe op de ene helft de groenten. Sla de wrap dicht en garneer met cashewnoten.
Deze portie is ruim voldoende als avondmaaltijd. Voor lunch zou ik de portie nagenoeg halveren.