Categorieën
Zoet & Brood

Banaanpannenkoekjes met Griekse yoghurt en fruit

Zoveel mogelijkheden om boterhammen te vervangen bij het ontbijt of lunch. Deze pannenkoekjes zijn net zo snel klaar en het “beslag” maak je in de blender.

Voor 3 tot 5 pannenkoekjes heb je nodig;

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels havermout
  • 1 eetlepel amandelmeel
  • snuf bakpoeder
  • 1 eetlepel yoghurt
  • Fruit voor garnering

Prak de banaan en voeg de eieren toe. Meng met een garde glad. Voeg de havermout, amandelmeel en het bakpoeder toe en meng goed door elkaar.

Verhit wat olie in een pan en bak hierin de pannenkoekjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin.

Serveer met de yoghurt en fruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *