Categorieën
Zoet & Brood

Glutenvrije kruidnootkanjers

Het heerlijk avondje is in zicht. Helaas heb ik tot nu toe nog niet veel tijd gehad om lekkere sinterklaarrecepten te maken. Daar zal ik komende week eens verandering in gaan brengen. Vandaag maak ik deze glutenvrije kruidnootkanjers.

Voor ca. 15 kruidnootkanjers heb je nodig;

  • 100 gram amandelmeel
  • 100 gram boekweitmeel
  • 5 eetlepels kokosolie
  • 1 ei
  • 4 eetlepels honing
  • 3 eetlepels speculaaskruiden
  • 2 theelepels bakpoeder

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Doe alle ingrediënten in een kom en kneed tot een deeg. Maak bolletjes en leg deze op de bakplaat. Druk ze een beetje plat. Bak de kruidnootkanjers 15 minuten in de oven. Laat afkoelen.

Recept: De Notenshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *