Categorieën
Vis

Sesamgarnalen met wortel en snijbonen

Dit eenvoudige wokgerecht maak je met de volgende ingrediënten;

  • rauwe gamba’s ca. 500 gram (evt uit vriezer en ontdooid)
  • winterpeen in blokjes gesneden
  • snijbonen
  • 2 eetlepels sesamolie
  • eetlepel sojasaus
  • twee teentjes fijngehakte knoflook
  • eetlepel sesamzaadjes

Verhit 1 eetlepel sesamolie in de wok en roerbak de gamba’s hierin ca. 1 minuut. Haal ze uit de pan en hou ze warm. Verwarm nog een eetlepel sesamolie en roerbak de wortel. Voeg de snijbonen, knoflook en sojasaus toe. Meng door elkaar en roerbak een minuut. Doe de gamba’s erbij en de sesamzaadjes, roer door elkaar.

Vandaag eten wij ze met pad Thai noodles.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *