Categorieën
Salades

Pastasalade met gegrilde groenten en honingmosterd-dressing

Eergisteren aten we spaghetti heerlijk gemaakt door manlief. Zoals meestal teveel pasta gekookt en ik was vergeten te melden dat ook de courgette voor dit gerecht in huis was. Maar dat heeft toch ook een voordeel. Ik gooi nagenoeg niets weg, maar bewaar overgebleven eten in de koelkast. Van de leftovers en wat nieuwe ingrediënten maak je dan snel een lekkere pastasalade.

In deze salade zit;

  • volkoren-spaghetti
  • gegrilde courgette
  • gegrilde puntpaprika
  • ovengebakken kipfilet (broodbeleg)
  • gekookt ei
  • pijnboompitten
  • dressing van olie, mosterd, honing, peper en zout

Leg de gegrilde courgette in een cirkel op een diep bord. Schep daarbinnen de spaghetti. Besprenkel met dressing. Leg nu de gegrilde paprika en reepjes kipfilet erop besprenkel weer met dressing. Hoeveel bepaal je naar smaak. Snij het ei doormidden en leg dit er bovenop. Strooi de pijnboompitten erover en eventueel nog wat peper en zout.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *