Categorieën
Vis

Courgetti met zalm, roomkaas en champignons

Voor 2 tot 3 personen heb je nodig;

  • 2 courgettes
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 2 sjalotten
  • 300 gram gerookte zalm
  • 100 ml. crème fraiche
  • 50 ml. kookroom
  • 1 flinke eetlepel kruiden roomkaas
  • 3 lente-uitjes
  • peper

Snij de champignons in plakken en bak deze even in een wok. Snij intussen de zalm in grove snippers en voeg deze toe. Bak kort mee en blus af met de kookroom en doe de roomkaas erbij. Zet het vuur laag en laat een paar minuten doorsudderen.

Maak met een spiraalsnijder linten van de courgettes. Snij de sjalotten in fijne ringen en meng deze samen met de crème fraiche door de courgetti.

Meng de courgetti door de champignon- zalmsaus en warm even goed door. Breng op smaak met peper.

Snij de lente-ui in ringen en garneer hier het gerecht mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *