Categorieën
Vis

Potje met ei, zalm en avocado-wasabicreme

Als voorbereiding op de paasbrunch maak ik deze potjes. Handig om zo koel weg te zetten, dat scheelt straks weer wat werk.

Voor deze potjes heb je nodig;

  • hard gekookte eieren grof gesneden
  • gerookte zalm in snippers
  • halve avocado geprakt
  • wasabipasta
  • theelepel yoghurt en mayonaise
  • pistachenoten fijngehakt
  • bieslook fijngeknipt

Maak de creme als volgt;

Meng de avocado met de mayonaise, yoghurt en wasabipasta. Deze laatste moet je naar smaak toevoegen. Let op, je kunt beter voorzichtig beginnen en proeven.

Vul de potjes met steeds een laagje van elk ingrediënt.

Mocht je nu geen wasabipasta of avocado in huis hebben dan kun je natuurlijk ook een sausje maken zoals je dat normaal onder eiersalade doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *