Categorieën
Vega

Linguine met truffelroomsaus

Met truffelpasta maak je eenvoudig een lekker gerecht. Het heeft verder niet veel meer nodig. De witte truffelolie heeft veel meer smaak dan de variant van zwarte truffel.

Deze linguine maak je met de volgende ingrediënten;

  • linguine
  • truffelpasta
  • witte truffelolie
  • kastanjechampignons
  • doperwten (diepvries)
  • kookroom
  • peper en zout
  • Parmezaanse kaas

Kook de linguine met een beetje zout in 10 tot 12 minuten gaar. Kook de erwten kort.

Snij de champignons in vieren en bak ze in wat olijfolie even aan. Doe een scheut kookroom erbij. Haal na een minuut van het vuur en schep er een lepeltje truffelpasta bij.

Giet de linguine af en doe er een paar druppels truffelolie bij. Voeg de linguine bij de saus. Roer om. Voeg als laatste de doperwten erbij. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.

Serveer met wat parmezaanse kaas erover.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *