Categorieën
Salades

Palingsalade

No waste! Dat is mijn motto. Regelmatig duik ik even ik de koelkast of voorraadkast om te kijken wat er op moet. Van de paling die ik voor de aspergesoep gekocht had was nog wat over. Deze verwerk ik met wat overgebleven komkommer in een salade. Dat is vanavond weer lekker op een toastje.

Deze salade bevat;

  • leftovers van gerookte paling
  • stukje komkommer
  • eetlepel skyr
  • theelepel mayonaise
  • beetje (gedroogde) dille
  • mestpuntje wasabipasta

Meng de skyr, wasabipasta, dille en mayonaise en doe in een schaaltje. Snij de paling in stukjes en voeg deze toe. Snij de komkommer in kleine blokjes en knijp even het vocht eruit (bv tussen 2 velletjes keukenrol) voeg toe en meng alles goed door elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *