Categorieën
Vis

Naanpizza met tonijn en spicy garnalen

Naanbrood kan prima dienen als pizzabodem. In het boek van Nigel van der Horst (ChefMetLef ) kwam ik deze pizza tegen.

Voor 4 pizza’s heb je nodig;

  • 4 naanbroden
  • 200 gram gekookte garnalen
  • 1 eetlepel sriracha
  • snufje zout
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode ui in halve ringen gesneden
  • 1 gele paprika in reepjes gesneden
  • 300 gram tonijn uit blik (uitgelekt)
  • 100 gram parmezaansnippers
  • 4 eetlepels passata

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Meng de sriracha, olie en het paprikapoeder door de garnalen.

Besmeer de naanbroden met de passata en beleg met de tonijn, paprika, uien, garnalen en parmezaansnippers.

Zet ca 10 minuten in de oven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *