Categorieën
Soepen

Oosterse noedelsoep

Deze soep kan prima worden gegeten als maaltijdsoep

Voor 4 personen heb je nodig;
– 1 liter bouillon
– 300 gr kipfilet
– 1 winterpeen
– 1/2 paksoi
– 2 bosuitjes
– 100 gr taugé
– 1 cm gemberrasp (of wat djahe)
– 4 nestjes gedroogde eiermie
– 2 el sojasaus
– peper en zout

Breng de bouillon aan de kook en voeg de sojasaus en gemberrasp toe.
Snij de kipfilet in kleine stukjes en doe deze bij de bouillon.
Maak de winterpeen, paksoi en bosuitjes schoon, snij deze klein en voeg ze toe.
Kook de eiermie 2 minuten mee en voeg als laatste de taugé toe. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.

noedelsoep2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *