Categorieën
Geen categorie Vis

Asperges met zalm, pistachenoten en wasabidressing

Jippie! Het aspergeseizoen is weer gestart. Normaal gesproken eten wij de asperges de eerste keer in het seizoen traditioneel met ham en ei, maar dit jaar starten we met gerookte zalm en wasabidressing.

Kook de asperges (500 gram p.p.) gaar in water met zout.

Kook eieren hard (1 p.p.) en snij ze in stukjes.

Maak pistachenoten wat fijner in een vijzel of hak ze fijner.

Maak een dressing van een 2 eetlepels yoghurt, 1 eetlepel mayonaise, ca. 1 cm wasabipasta. Wasabi is best heftig dus begin met een kleine hoeveelheid en durf je het aan voeg dan wat toe.

Laat de asperges uitlekken en leg op een bord of in een schaal. Hierop leg je gerookte zalm (50 gram p.p.) en gaat de dressing erover. Garneer met het ei en de pistachenoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *