Categorieën
Zoet & Brood

Eierkoek “anders”

Deze luchtige koeken zijn gemakkelijk te maken. Binnen een half uur heb je ze op tafel staan.
Standaard heb ik verschillende soorten meel, bloem en bakproducten in huis. De andere producten heeft iedereen denk ik wel in de voorraadkast.

Je maakt ze zo;

– 2 eieren
– 100 gram amandelmeel
– klein kopje espresso
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 flinke eetlepel honing

Verwarm de oven voor op 170 graden.
Klop de eieren met de honing minimaal 5 minuten luchtig.
Spatel het meel en het bakpoeder erdoor. Doe de espresso erbij en spatel nogmaals door.
Pak een bakplaat en bekleed deze met bakpapier. Schep met een lepel hoopjes beslag op het bakpapier. Je maakt hier ca. 6 tot 8 koeken mee.
Zet de plaat ca. 15 minuten in de oven tot de koeken mooi bruin zijn. Even laten afkoelen en smullen maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *