Categorieën
Vis

Miljuschka’s Traybake met zalm

Als het lukt kijk ik naar het nieuwe kookprogramma van Miljuschka. Gemakkelijke en lekkere gerechten komen er dagelijks voorbij. Deze traybake wilde ik gelijk maken. Al eerder andere gemaakt maar nog niet met zalm. Geen potten en pannen nodig. Alleen een goede bakplaat en een oven.

Op de plaat gaan; aardappelschijven in schil, broccoli in kleine roosjes, cherrytomaatjes, ontbijtspek en mooie moten verse zalm (en koop deze nou echt bij de visboer, dat maakt echt het verschil)

Hussel de aardappelschijfjes door een mengsel van olijfolie, oregano en peper en zout en verdeel ze daarna over de bakplaat. Zet ongeveer een kwartier in een op 190 graden voorverwarmde oven.

Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de andere ingrediënten er bovenop. Als laatste de zalm en de plakken ontbijtspek. Besprenkel met olie en breng op smaak met zout en peper.

Verhoog de oventemperatuur naar 200 graden en zet de bakplaat nog 15 tot 20 minuten terug in de oven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *