Viscurry

Ingrediënten;

  • witvis, zoals bv kabeljauw of schol (150 gram per persoon)
  • 400 ml. kokosmelk
  • groene currypasta (fairtrade)
  • 1 rode puntpaprika in smalle reepjes gesneden
  • 1 ui in halve ringen gesneden
  • 1 teentje knoflook fijngesneden

Doe wat olie in een hapjespan of koekenpan en zet hierin de ui, paprika en de knoflook even aan. Doe de currypasta erbij en bak kort even door. Voeg nu de kokosmelk toe en laat even zachtjes doorkoken. Leg de vis in de saus zodat deze een beetje bedekt is. Laat rustig doorsudderen tot de vis gaar is.

Voor wat meer pit kun je eventueel een beetje sambal erbij doen.

Serveer met rijst en groene groenten zoals bv. broccoli.

 

2 thoughts on “Viscurry

  1. Oh deze lijkt me echt super lekker en makkelijk 🙂
    Ik houd daarvan, gezond en toch niet teveel tijd kwijt zijn.

    Ga hem zeker uitproberen!

    1. Hoi Majelle,

      Leuk dat je reageert. Ik hoor zo vaak van vriendinnen of collega’s dat ze het veel tijd vinden kosten om iets gezond op tafel te zetten. Ik probeer met mijn gerechten te laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn en dat je snel iets op tafel kan zetten. Ben benieuwd wat je ervan vond als je het gemaakt hebt.

      Groetjes
      Silvie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *